עוגת תפוזים זו אחת העוגות שאני הכי אוהבת, היא גם תמיד זורמת, בסוף ארוחה חלבית או בשרית- זה לא משנה. את המתכון לעוגה הזו אני אוצרת בספר המתכונים שלי כבר שנים, בכל פעם שבא לי משהו טעים ומתקתק או שמגיעים אורחים, אני מכינה קודם כל אותה, ואז חושבת לצד מה להגיש אותה. ותקשיבו, תמיד תמיד עוגת התפוזים הזו לא מאכזבת.
שימו לב, הסוד שיעניק לכם את עוגת התפוזים האוורירית היה הקצפה ממושכת של הביצים עם הסוכר, אל תנסו לקצר את הזמנים שלו.
אז קדימה, בואו נכין יחד עוגת תפוז קלה להכנה שתמיד מצליחה.