תעצמו עיניים לרגע ותדמיינו שאתם באי רחוק רחוק מכאן, אוחזים ביד אחת כפית ובשנייה כוסות מפנקת עם שכבות של קצפת עשירה, תותים, קצפת בישוקיטי טעים עוד קצפת ולסיום שוקולד לבן. עד שתגיעו ל"אי הרחוק" אתם יכולים להסתפק בקינוח הכוסות טירמיסו תותים ושוקולד לבן שלי, קינוח שתמיד יוצא טעים, ועוד לפניי שתצליחו להגיד טִירָמִיסוּ כמו שצריך הוא כבר מוכן.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו נכין יחד קינוח כוסות טירמיסו תותים ושוקולד לבן
ראשית, נטחן 5 תותים עם החלב כף סוכר במעבר מזון או בלנד מוט
2)
את כל שאר התותים, נחתוך לריבועים שווים בגודלם ככל האפשר.
3)
את הבישוקי נשבור לחתיכות, בערך 3-4 חתיכות מכל בישוקטי
4)
נעבור להכנת הקרם- בקערה נטרוף את חלמון הביצה עם 4 כפות סוכר עד שהתערובת תתחיל להראות כמו קצף
5)
נוסיף את את גבינת המסקרפונה ונערבב היטב לאיחוד.
6)
כעת, בקערה נפרדת (מומלץ במיקסר למי שיש) נקציף במהירות גבוהה שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מאוד.
7)
נוסיף את התערובת שיצרנו עם החלמון וגבינת המסקרפונה לתוך הקצפת ונערבב בתנועות קיפול
הרכבת כוסות הקינוח טירמיסו שלנו
1)
נמזוג לכל כוס מעט מהקרם שלנו ומעל שכבת תותים יפה (כ-4 כפות)
2)
כעת, נוסיף עוד 4-5 כפות קרם.
3)
כעת, נתבול את חתיכות הבישוקוטי שלנו במחית התות שיצרנו בהתחלה, נשאיר כל בישוקטי כ-5 שניות ונוציא, אל תשאירו יותר מדיי שלא יהפוך למיימי. בכל כוס נשים שכבה של בישוקוטי
4)
מעל שכבת הבישוקוטי נוסיף עוד תותים חתוכים ומעל נפזר מטבעות שוקולד לבן.