דוחן הוא אחד תבשילים הבריאים והמשביעים שניתן לצרוך, על כדי כך שאפילו הרפואה הסינית מגדירה אותו כמרזה, להורדת כולסטרול וסוכר גבוהים, וחוץ מזה- והא ללא גלוטן כך שמתאים לרוב סוגי הדיאטות הקיימות. ולמרות כל היתרונות המטורפים האלו, בארץ הדוחן לא נפוץ כלל ואם תשאלו אותי זה ממש חבל, מדובר בסופו של יום בתוספת לארוחה בריאה ואיכותית שלא עברה עיבוד והכי חשוב – הוא ממש טעים, כשמכינים אותו נכון!
אצלנו בבית אנחנו צורכים דוחן מדי פעם, בכל פעם שאורח מגיע ויש סיר דוחן הוא מסתכל עליו בפליאה, פשוט כי הוא לא מכיר את זה, אך ברגע שהוא טועם את הדוחן שלי החשש עובר ומיד הם מבקשים את המתכון לדוחן שלי.
ולכן, היום אני משתפת איתכם את המתכון של הדוחן שלי- אל תפספסו, תנסו 😊