מוקפץ חמאת בוטנים הכי טעים שאכלתם

אוכל ביתי בקלות
מוקפץ עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 25 דקות

כמות מנות: 5-6

אטריות נודלס ברוטב חמאת בוטנים עלול להתפרש כשילוב מוזר ולא קשור, אך לא כך הדבר. השילוב של השתיים הוא שילוב מושלם, שאם מעולם לא ניסיתם – אתם חייבים לטעום את זה עוד היום.

המתכון שלפינכם סופר פשוט וקל שאני אוהבת להכין כארוחה שלמה כאין לי כוח להעמיד כמה סירים במקביל וללכלך הרבה כלים, בקיצור כשאני מחפשת לעשות לעצמי חיים כמה שיותר קלים, מבלי להתפשר על הטעם ואיכות האוכל 😊

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • זמן בישול: 25 דקות
  • סך הכל זמן: 30 דקות
  • כמות מנות: 5-6

מצרכים

  • 800 מ"ל חלב קוקוס
  • 6 כפות רוטב סויה
  • 6 כפות חמאת בוטנים
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • חופן בצל ירוק חתוך לרצועות
  • 3 יחידות גמבה אדומה
  • חבילת נודלס
  • 4 כפות שמן
  • חופן שומשום
  • חופן בוטנים קלויים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כפית תבלין צילי חריף

אופן ההכנה

  • 1)

    נבשל את הנודלס לפי הוראות היצרן. אם אתם מסתבכים קחו סיר, תמלאו במים חכו שירתח ותוסיפו את הנודלס וכפית מלח, אחרי כמה דקות תטעמו ותבדקו שמוכן.

  • 2)

    ביינתים נחתוך את הגמבה לרצועות.

  • 3)

    נכין את הרוטב- נשפוך את המים החמים יחד עם חמאת הבוטנים לקערה ונערבב כדי שלא יהיו גושים, נוסיף חלב קוקוס, רוטב סויה ונערבב היטב.

  • 4)

    אחרי שהנודלס מוכן נקח ווק או מחבת רחבה ונטגן את הגמבה 3 דקות, נוסיף את התבלינים ונערבב. נוסיף את הנודלס והרוטב ונערבב היטב.

  • 5)

    נבשל למשך 4 דקות עם ערבוב קבוע, נעביר לצלחות ונפזר שומשום, בוטנים ובצל ירוק ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא