נודלס מוקפץ בסיר אחד

אוכל ביתי בקלות
נודלס בסיר אחד

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות: 5

המתכון הבא, יקר לליבי כי הוא פשוט משלב את כל מה שאני מחפשת כשאני נכנסת למטבח, מתכון שהוא שילוב מושלם של אוכל מלא טעם וצבע, עם מינימום עבודה ומאמץ – נודלס בסיר אחד!

כדי להכין אותו ביעילות, אני ממליצה לכם פשוט לחתוך את כל מרכיבי המתכון ולהניח בסיר, לבסוף להוסיף את הספגטי/הנודלס ולהתחיל בהכנת המנה, כמה שפחות כלים – יותר טוב.

אז קדימה, בואו נכין יחד מוקפץ בסיר אחד!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 25 דקות
  • כמות מנות: 5

מצרכים

  • חבילת ספגטי דקה או חבילת נודלס.
  • 400 גרם חזה עוף או פרגיות, חתוכות לרצועות
  • 3 גזרים מקולפים וחתוכים לרצועות
  • 1 בצל סגול
  • 7 פטריות פרוסות דק
  • גמבה פרוסה לרצועות, אפשר לבנה או ירוקה
  • חצי כרוב קצוץ דק
  • 3 שום כתוש
  • קורט ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • ניתן להוסיף: אפונה, תירס גמדי, ברוקולי

מצרכים לרוטב:

  • כף שמן שומשום
  • רבע כוס סויה בהירה
  • רבע כוס טריאקי
  • 4 כפות צ'ילי מתוק
  • כוס וחצי מים
  • להגשה: שומשום, בוטנים קצוצים או בצל ירוק חתוך.

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, אם עוד לא חתכתם את הירוק לפי מה שרשום במצרכים, חיתכו את כל הירקות והכניסו לסיר סוטאג' גדול.

  • 2)

    הוסיפו את הספגטי או אטריות הנודלס ואת מרכיבי הרוטב. שימו לב, אם המים לא מכסים את כל האטריות, תוסיפו עוד מעט מים או "שתכניסו" את האטריות מתחת למים בעזרת כף.

  • 3)

    הניחו את הסיר על אש גבוהה, עם מכסה – עד שהרוטב יתחיל לרתוח

  • 4)

    שהרוטב רותח, ערבבו בעדינות את הרוטב והנמיכו את האש לאש בינונית.

  • 5)

    כסו את הסיר למשך עשר דקות נוספות, אני ממליצה לערבב לפחות פעמיים בזמן הזה, כדי שהתחתית של הסיר לא תדבק ותשרף

  • 6)

    לאחר שעשר הדקות חלפו, בידקו שהפסטה מבושלת היטב, אם היא מוכנה, תסגרו את האש וכסו את הנודלס ל-2-3 דקות נוספות לפני ההגשה (הרוטב ימשיך להצטמצם בזמן זה)

  • 7)

    הגישו בצלחת עם תוספות שאתם אוהבים – בצל ירוק קצוץ, שומשום או בוטנים קצוצים.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא