מתכון לסלט מלפפונים אסיאתי

אוכל ביתי בקלות
סלט מלפפונים אסיאתי

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול:

כמות מנות: 4

סלט מלפפונים תאילנדי חריף וטעים, כזה שאי אפשר לאכול. סלט כזה שכולם ידברו עליו ולא יבינו איך חשבתם על רעיון כזה מטורף – כל זה ב-10 דקות הכנה! טוב אתם כבר מכירים אותי, אלופת המתכונים הקלים להכנה 🤗

היום נכין יחד סלט מלפפונים אסיאתי מצוין, שיחזיר אותי לחופשה בתאילנד המהממת והמרגשת, מלאת הטעמים המיוחדים. הסלט הזה פשוט להכנה ומתאים במיוחד ליד מוקפץ טעים או ארוחת ערב כבדה, כשכל מה שבא לנו זה ביס מרענן ליד המנה.

מומלץ, מומלץ, מומלץ!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • סך הכל זמן: 10 דקות
  • כמות מנות: 4

מצרכים

  • 5 מלפפונים
  • 1 פלפל צ’ילי אדום קטן
  • 2 ס"מ שורש ג’ינג’ר

לרוטב

  • 6 כפות רוטב סויה
  • 6 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 2 כפית שמן שומשום
  • חופן שומשום לבן ושחור
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה

  • 1)

    באמצעות קולפן "נקלף" שכבות של המלפפון לאורכו, כדי לקבל את הצורה של המלפפונים שבתמונה ( אם אתם מסתבכים אפשר פשוט לפרוס אותו דק באמצעות סכין)

  • 2)

    נקצוץ היטב את הצ'ילי ושורש הג'ינג'ר שלנו

  • 3)

    נכין את הרוטב: בקערית קטנה נערבב את כל רכיבי הרוטב יחד.

  • 4)

    משפוך את הרוטב על המלפפונים שלנו ונערבב היטב, מומלץ לטעום לפני ההגשה לתיקון הטעמים

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא