עוגיות טחינה מעלפות שכולם אוהבים

אוכל ביתי בקלות
עוגיות טחינה קלות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות:

לי ולעוגיות טחינה יש יחסי אהבה שנאה, מצד אחד אני לא אוהבת טחינה בכלל (חוץ מבמנת פלאפל) מצד שני, בכל פעם שאני מכינה אותן אני נהנית ומטעמם המצוין של העוגיות טחינה האלו ותמיד כשמגיעים אורחים ואוכלים מהן, הם דורשים מתכנון במיידיות. ממש "הסנדלר הולך יחף" מכינה עוגיות טחינה שכולם אוהבים ולא אוהבת בעצמי.

ואם אתם מחפשים עוגיות פרווה, אני חייבת להתוודות שהעוגיות האלו יוצאות אפילו יותר טעים עם מרגרינה, אז אם את רוצים עוגיות טחינה פרווה – אל תחששו לעשות את המתכון הזה עם מרגרינה.

אז קדימה, בואו נכין יחד עוגיות טחינה מושלמות שמכינים ב-10 דקות עבודה.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 25 דקות

מצרכים

  • 200 גרם חמאה, או מרגרינה לגרסא הפרווה
  • כוס טחינה גולמית
  • 2 כוסות קמח תופח מנופה
  • כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1)

    נמיס את החמאה/ מרגרינה במיקרוגל.

  • 2)

    נערבב את כל המרכיבים חוץ מהקמח בקערה עד ליצירת בלילה אחידה.

  • 3)

    נוסיף את הרמח בהדרגה ונערבב ליצירת עיסה אחידה ללא גושים.

  • 4)

    נדליק את התנור ל- 170 מעלות טורבו.

  • 5)

    נקח 2 תבניות אפייה עם נייר אפיה ונסדר כדורים קטנים מהבצק ברווחים.

  • 6)

    נמעך ממש מעט כל כדור ונכניס לאיפה של 15-20 דקות עד להזהבה אחידה ועדינה.

הערות

ניתן להוסיף פקאנים לקישוט מעל העוגיה.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא