עוגת שיש נוטלה – הכי טעימה שיש

אוכל ביתי בקלות
עוגת שיש נוטלה

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 40 דקות

כמות מנות: תבנית קוגלהוף או 2 תבניות אינגליש קייק

היום אחלוק איתכם מתכון שאני אוהבת מאוד, וזה המתכון של עוגת שיש נוטלה שלי. היא תמיד גורפת אין סוף מחמאות מהאורחים, וגם מבני הבית (וממני כמובן 😋🤗). המתכון הזה מלווה אותי שנים, במהלך הזמן ביצעתי בו כמה עדכונים קלים, והיום אני גאה להגיד שזו עוגת השיש הכי טעימה ומדהימה שיש, כזו שאני חוזרת להכין שוב ושוב בכל הזדמנות – כמעט מבלי לשים לב .

בסיום האפייה, מתקבלת עוגת שיש שוקולדית במיוחד, ועדין – לא מתוקה מדי! בקיצור, לכו תבדקו שיש לכם את כל המצרכים בבית ונכין יחד את המתכון של עוגת שיש נוטלה וניל הכי טעימה שיש!

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 40 דקות
  • סך הכל זמן: 50 דקות
  • כמות מנות: תבנית קוגלהוף או 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים

  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 3/4 שמן
  • כוס חלב
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 5 כפות ממרח נוטלה

אופן ההכנה

  • 1)

    מחממים תנור על 180 מעלות, למעלה ולמטה.

  • 2)

    בקערה, נערבב את הסוכר עם הביצים, עד לבלילה בהירה ואוורירית. נוסיף את החלב והשמן ונערבב היטב.

  • 3)

    נוסיף את הקמח ונערבב רק עד לאיחוד הבלילה

  • 4)

    נחלק את הבלילה ל-2 קערות שווה. בקערה אחת נוסיף 5 כפות שוקולד נוטלה ונערבב עד לבלילה בצבע אחיד

  • 5)

    כעת, נשמן את התבנית שלנו עם ספריי שמן

  • 6)

    נעביר חצי מהבלילה הבהירה לתבנית שלנו, מעל חצי מבלילת השוקולד, ואז שוב – את כל הבלילה הבהירה שנותרה ומעל הבלילה של הנוטלה

  • 7)

    בעזרת קיסם נערבב את הבלילה, עד ליצירת דוגמת שיש

  • 8)

    נאפה בתנור למשך 40 דקות, או עד שהקיסם יוצא יבש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא