עוגת תפוזים טבעונית של מירי השכנה

אוכל ביתי בקלות
עוגת תפוזים טבעונית של מירי

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 35 דקות

כמות מנות: תבנית אינגליש קייק

מירי היתה השכנה של ההורים שלי, ואחד האנשים הטבעוניים הראשונים שהכרתי, הרבה לפני שנהייה טרנד להיות טבעוני. מירי ובעלה היו טבעונים במשך עשרות שנים והאוכל שלהם היה הכי הכי טעים. את המתכון לעוגת התפוזים שלה, קיבלתי ממנה כמתנה כמה ימים לפני שהם עברו דירה, לצערי במהלך השנים מספר הטלפון שלה אבד לנו כמשפחה ונשאר רק הזיכרון ועוגת התפוזים הטעימה שלה, שתאמינו לי – עדיפה פי כמה מעוגות תפוזים אחרות, אל תפספסו אותה.

אז קדימה, בואו נכין עוגת תפוזים טבעונית סופר רכה וטעימה

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 35 דקות
  • סך הכל זמן: 45 דקות
  • כמות מנות: תבנית אינגליש קייק

מצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח מנופה
  • 3/4 כוס סוכר
  • כפית תמצית סוכר וניל
  • חצי כוס שמן
  • 1 וחצי כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נחמם תנור ל-180 מעלות, למעלה ולמטה

  • 2)

    בקערה, נערבב את החומרים הרטובים: מיץ התפוזים, השמן ותמצית הוניל.

  • 3)

    נוסיף לקערה את החומרים היבשים – הקמח המנופה הסוכר

  • 4)

    נעביר לתבנית אינגליש קייק ונכניס לתנור למשך 35 דקות.

  • 5)

    לאחר 35 דקות נבדוק עם העוגה מוכנה באמצעות קיסם, נכניס אותו למרכז העוגה ונוציא – אם הקיסם יוצא לח עם מעט פירורים, העוגה מוכנה. אם לא, תחזירו את העוגה לתנור לעוד מספר דקות

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא