בכל פעם כשבא לי להכין ארוחה מושחתת וטעימה אני פונה אל המתכון הזה, הכל התחיל לפני מספר שנים שהזמנו מספר חברים לארוחת ערב, רציתי להכין אוכל מושחת ומשביע אך שיהיה מעט שונה ואם אפשר אחד כזה שלא דורש שעות של עבודה במטבח. פתאום בן זוגי הציע להכין פיש אנד צ'יפס ואני ישר קפצתי על המציאה, כי אין כמו להכין מתכון שמעולם לא הכנתי.
יצאתי לדרך אחר המתכון המושלם, ולצערי התבדיתי כי הוא יצא בינוני ותו לא, כמובן שזה לא מה שהכניע אותי ונכנסתי למרתון מטורף בדרך אל המתכון פיש אנד צ'יפס המושלם!
אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לפיש אנד צ'יפס מושלם שתמיד מצליח!
נחזור לצ'יפס, נטגן את תפוחי האדמה שוב עד שיקבלו השחמה אחידה ויפה, נחזיר לתבנית הטיגון/ צלחת עם נייר סופג ונפזר מלח.
7)
נטגן את הדג, נטבול כל חתיכה בקערה עם הבלילה ונכניס לשמן, נטגן עד להשחמה אחידה ויפה ונעביר לתבנית/ צלחת עם נייר סופג, נמתין מעט שיתקרר ונגיש יחד גם צ'יפס, פלח לימון וקטשופ.