מתכון לפיש אנד צ'יפס שאתם חייבים להכין

אוכל ביתי בקלות
פיש אנד ציפס

זמן הכנה:

זמן בישול:

כמות מנות: 4-6

בכל פעם כשבא לי להכין ארוחה מושחתת וטעימה אני פונה אל המתכון הזה, הכל התחיל לפני מספר שנים שהזמנו מספר חברים לארוחת ערב, רציתי להכין אוכל מושחת ומשביע אך שיהיה מעט שונה ואם אפשר אחד כזה שלא דורש שעות של עבודה במטבח. פתאום בן זוגי הציע להכין פיש אנד צ'יפס ואני ישר קפצתי על המציאה, כי אין כמו להכין מתכון שמעולם לא הכנתי.

יצאתי לדרך אחר המתכון המושלם, ולצערי התבדיתי כי הוא יצא בינוני ותו לא, כמובן שזה לא מה שהכניע אותי ונכנסתי למרתון מטורף בדרך אל המתכון פיש אנד צ'יפס המושלם!

אז קדימה, בואו נכין יחד מתכון לפיש אנד צ'יפס מושלם שתמיד מצליח!

פריסת הדפסה
  • כמות מנות: 4-6

מצרכים

  • 6 פילה דג מפולט ללא עור, לוקוס\ קוד\ מוסר\ דניס\ אמנון
  • 250 גרם קמח לבן
  • 2 כוסות בירה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 ק"ג תפוחי אדמה
  • בקבוק שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם סיר רחב עם שמן לטיגון.

  • 2)

    נקלף ונחתוך את תפוחי האדמה לרצועות ונייבש בנייר סופג.

  • 3)

    נטגן את תפוחי האדמה טיגון ראשוני של 4 דקות ונוציא לתבנית טיגון או צלחת עם נייר סופג ונחכה שיתקרר.

  • 4)

    ביינתים נכין את הבלילה לדג, נקח קערה ונערבב קמח, מים, בירה לתערובת אחידה.

  • 5)

    נוסיף פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ופלפל ונערבב היטב.

  • 6)

    נחזור לצ'יפס, נטגן את תפוחי האדמה שוב עד שיקבלו השחמה אחידה ויפה, נחזיר לתבנית הטיגון/ צלחת עם נייר סופג ונפזר מלח.

  • 7)

    נטגן את הדג, נטבול כל חתיכה בקערה עם הבלילה ונכניס לשמן, נטגן עד להשחמה אחידה ויפה ונעביר לתבנית/ צלחת עם נייר סופג, נמתין מעט שיתקרר ונגיש יחד גם צ'יפס, פלח לימון וקטשופ.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא