היום אני הולכת לשתף אתכם במתכון אהוב במיוחד – עוגת שיש נוטלה שמלווה אותי כבר שנים, ואני בטוחה שגם אתם תתאהבו בה. היא כל כך פשוטה להכנה, אבל תמיד מצליחה לרשים את כל מי שטועם אותה. זה המתכון שתמיד גורף מחמאות מהאורחים וגם מבני הבית (וגם ממני, כמובן 😉). אחרי הרבה ניסיונות ושדרוגים קטנים במהלך השנים, אני יכולה לומר בביטחון שזה המתכון הכי טוב לעוגת שיש נוטלה – ואני חוזרת להכין אותו שוב ושוב, כי פשוט אי אפשר להפסיק!
העוגה הזו יוצאת רכה ועסיסית, עם שילוב מושלם של טעמי נוטלה ושוקולד, והכי חשוב – היא לא מתוקה מדי, כך שאפשר ליהנות ממנה מבלי להרגיש כבדות. מתאימה בול לצד כוס קפה של אחר הצהריים, או סתם כנשנוש מתוק במהלך היום.
איך לשדרג את המתכון?
אם אתם רוצים לקחת את עוגת השיש שלכם לשלב הבא, אפשר להוסיף קצת אגוזי לוז קצוצים לתערובת הנוטלה. זה יוסיף קראנץ' כיפי ומרקם מיוחד לכל ביס. אפשרות נוספת היא להוסיף קצת שוקולד צ'יפס לבן לתערובת הווניל – זה יעניק לכם ביסים קטנים של שוקולד לבן שמפתיעים בטעם שלהם.
אז קדימה, בלי לחכות יותר מדי – תבדקו שיש לכם את כל המצרכים בבית, בואו נכין יחד את עוגת שיש נוטלה הכי טעימה שיש! 😊