מוקפץ היא מנה שאני תמיד אוכלת בשמחה, והמתכון שלפניכם הוא ללא ספק אחד כזה – מוקפץ עם חתיכות בשר רכות, ירקות שכולנו אוהבים ורוטב סודי אחד טעים שהופך את כל המנה הזו להומוגנית ונפלאה.
אני אוהבת להגיש את המנה הזו מעט חריפה, אך זה ממש לא חובה, תוכלו לוותר על הפלפל החריף במידה ואתם לא אוהבים או שגם ילדים אוכלים, ולהשאיר את שאר הירקות.
מבחינת ירקות, תמיד אפשר להוסיף מספר פטריות, תירס גמדי, או ירק אחר שאתם אוהבים במוקפץ שלכם – המנה הזו כל כך סלחנית שהיא תקבל באהבה כל מה שתוסיפו לה (או תחסירו)
ניקח מחבת ונקפיץ את רצועות הבשר דקה מכל צד שיהיו 1/2 מוכנות ונשים בצלחת.
4)
נכין את הרוטב, בקערה נערבב את רוטב סויה, צילי וטריאקי יחד עם שום כתוש.
5)
נתחיל בטיגון הירקות, נקפיץ את רצועות הבצל, עם הגזר, לאחר 4 דקות נוסיף את הפלפלים ולאחר 3 דקות נעביר את הנודלס למחבת, נוסיף את רצועות הבקר והרוטב ונערבב היטב.
6)
נבשל למשך 3-4 דקות, נעביר לצלחות, נקשט בבצל ירוק ונגיש.