הימים מתחילים להתקצר ולהתקרר וזה זמן מצוין להוסיף עוד מתכון של מרק טעים לאתר! והיום אני בוחרת לשתף אתכם במתכון עדשים כתומות של אמא שלי, שאני כל כך אוהבת. המרק שמתקבל בסוף הבישול הוא מרק סמיך (אבל לא מדיי) ומשביע, וכה טעים! אין מצב שאתם מפספסים אותו.
ואגב, אחד היתרונות הבולטים של המרק הזה, היא ההכנה המהירה שלו, בגלל שאין פה יותר מדיי קילופים וחיתוכים אני מבטיחה לכם שתוך 10 דקות כבר תסיימו להכין את הסיר מרק עדשים כתומות שלכם ואז רק יישאר לחכות עוד כחצי שעה כדי שהמרק יתבשל.
קדימה, בואו נכין יחד מרק עדשים כתומות של אמא שלי האלופה.