קרם ברולה הוא אחד הקינוחים האהובים עליי, קודם כל, הוא נראה מסובך להכנה אך בפועל מדובר בקינוח שקל מאוד להכין והוא סופר מרשים (אני חושבת שהחלק הקשה במתכון הזה היא דווקא למצוא ברנר ששורף את השכבה העליונה של העוגה). ותשמעו לי, אם יש סוג של קינוחים שאני אוהבת, זה אלו שנראים סופר מסובכים להכנה אבל בפועל הם מאוד קלים ופשוטים, ככה שאת מוציאה אותם לאורחים כולם בשוק ואת שומעת משפטים כמו "איך הכנת את זה ווואו" (המשפט האהוב עליי).
את המתכון לקרם ברולה הזה קיבלתי באחת מהחוברות לשבועות שהגיעו אליי במהלך השנים, אני לא זוכרת של איזה חברה זה היה אבל מיד אחרי שהכנתי אותו בפעם הראשונה וטעמתי את הביס הראשון, ישר העברתי את המתכון לאפליקציית פתקים בטלפון כי ידעתי שזה יהיה מתכון שארצה להכין שוב ושוב, ותאמינו לי, בכל פעם שאני מכינה אותו המתכון של הקרם ברולה הזה מוכיח את עצמו.
ניתן להכין אותו גם בתבנית גדולה אחת, אך אני אוהבת להכין אותו בכוסות אישיות, זה נראה לי יותר סטרילי וגם ככה אפשר לכרמל את הקרם הברולה במקום ולאכול חם וטעים.