מתכון קל להכנה שתמיד מצליח ויוצא טעים! מושלם לארוחת צהרים מהירה שכל הילדים אוהבים וגם המבוגרים. אני אוהבת להכין את הקציצות קטנות קטנות, ככה הן נשארות רכות ומתפצחות בפה בכל ביס מחדש.
את המתכון הזה הכנתי לראשונה לגמרי בטעות, כאב לי הראש ורציתי ללכת לישון אבל הוצאתי בשר בוקר להכין ארוחת צהרים ליום למחרת, וככה יצא שפתחתי את המקפיא וראיתי את האפונה, אלתרתי עוד כמה מרכבים מהמקרר וזרקתי כמה תבלינים לסיר, יום למחרת, טעמתי לראשונה מהקציצות ורצתי למחברת שלי, מהר מהר לתוב כל מה ששמתי, שלא אשכח! מאז אלו קציצות שאני מכינה המון, לפחות פעם בשבוע שבועיים, אני הכי אוהבת את המנה הזו עם אורז לבן אחד אחד, השילוב של שניהם פשוט מנצח.
יאללה, בואו נתחיל להכין את הקציצות עם האפונה הכי טעימות שיש.