מתכון מושחת למק אנד צ'יז שאתם חייבים להכין!

אוכל ביתי בקלות
מק אנד צ'יז מתכון

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות מנות:

מק אנד צ'יז הוא אחד מצורות ההגשה של הפסטה שאני הכי אוהבת, ואיזה כיף שכל כך קל להכין אותו, כמה פשוט, ככה טעים. זו יכולה להיות מנה לארוחת ערב משפחתית באמצע השבוע או בכלל מנת פסטה מושקעת לארוחת חג השבועות.

מק אנד צ'יז, למי שלא מכיר, הוא מאכל אמריקאי מושחת בטירוף – כמו שרק האמריקאים יודעים להכין, ותקשיבו לי טוב, אין מצב שאתם מגיעים לניו יורק או כל מקום בארץ הזו מבלי לאכול צלחת אחת לפחות של המאכל האלוהי הזה.

עד שתגיעו לארצות הברית, דאגתי להביא לכם את הגרסה שלי למאכל האמריקאי הזה. אז קדימה, בואו נכין יחד מק אנד צ'יז מושחת ומוקרם.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סך הכל זמן: 35 דקות

מצרכים

  • חבילת פסטה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח לבן
  • 3 כוסות חלב
  • 1 מיכל שמנת להקצפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 400 גרם מיקס גבינות, צ'דר, גאודה, גבינת עיזים, מוצרלה מגורדת - מה שיש בבית

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם את התנור ל-200 מעלות.

  • 2)

    נבשל בסיר את הפסטה במים רותחים וכף מלח ונסנן למסננת.

  • 3)

    נקח סיר ונמיס את החמאה על אש גבוהה, נוסיף את השום, התבלינים והקמח ונערבב היטב.

  • 4)

    נוסיף את החלב בהדרגה ולאחר מכן את השמנת.

  • 5)

    מוסיפים את הגבינות ומשאירים חופן בצד ומערבבים היטב.

  • 6)

    נקח תבנית אפיה ונעביר אליה את הפסטה. נשפוך את הרוטב מעל נערבב ונפזר את הגבינה שנשארה ונכניס לתנור ל10-15 דקות.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא