המתכון הבא, יקר לליבי כי הוא פשוט משלב את כל מה שאני מחפשת כשאני נכנסת למטבח, מתכון שהוא שילוב מושלם של אוכל מלא טעם וצבע, עם מינימום עבודה ומאמץ – נודלס בסיר אחד!
כדי להכין אותו ביעילות, אני ממליצה לכם פשוט לחתוך את כל מרכיבי המתכון ולהניח בסיר, לבסוף להוסיף את הספגטי/הנודלס ולהתחיל בהכנת המנה, כמה שפחות כלים – יותר טוב.
ראשית, אם עוד לא חתכתם את הירוק לפי מה שרשום במצרכים, חיתכו את כל הירקות והכניסו לסיר סוטאג' גדול.
2)
הוסיפו את הספגטי או אטריות הנודלס ואת מרכיבי הרוטב. שימו לב, אם המים לא מכסים את כל האטריות, תוסיפו עוד מעט מים או "שתכניסו" את האטריות מתחת למים בעזרת כף.
3)
הניחו את הסיר על אש גבוהה, עם מכסה – עד שהרוטב יתחיל לרתוח
4)
שהרוטב רותח, ערבבו בעדינות את הרוטב והנמיכו את האש לאש בינונית.
5)
כסו את הסיר למשך עשר דקות נוספות, אני ממליצה לערבב לפחות פעמיים בזמן הזה, כדי שהתחתית של הסיר לא תדבק ותשרף
6)
לאחר שעשר הדקות חלפו, בידקו שהפסטה מבושלת היטב, אם היא מוכנה, תסגרו את האש וכסו את הנודלס ל-2-3 דקות נוספות לפני ההגשה (הרוטב ימשיך להצטמצם בזמן זה)
7)
הגישו בצלחת עם תוספות שאתם אוהבים – בצל ירוק קצוץ, שומשום או בוטנים קצוצים.