בראוניז שוקולדי מושחת זו העוגה האהובה על בעלי, בדיוק מהסיבה הזו, הייתי חייבת למצוא מתכון לבראוניז פרווה, שהוא יוכל לנשנש בסיום כל ארוחה, ועדין שיהיה מתכון של בראוניז מושחת ושוקולדי בטירוף. לקח לי כמה פעמים להכין כדי להגיע לנוסחא המשולמת שמוצגת כאן לפניכם, ולי נשאר רק להזהיר אתכם מהתמכרות.
המתכון לבראוניז שוקולד שלי הוא סופר קל להכנה, רק 10 דקות עבודה והבראוניז בתנור. אז קדימה, בלי הרבה דיבורים – בואו נכין יחד מתכון בראוניז פרווה טעים טעים!
דבר ראשון, נדליק את התנור על 180 מעלות, בתוכנית טורבו.
2)
בקערה נשים את השוקולד המריר שלנו (מומלץ לשבור אותו לכמה חתיכות) ונכניס למיקרו לדקה וחצי, נוציא את הקערה ונערבב היטב, אם השוקולד לא נמס נחזיר לעוד חצי דקה – דקה למיקרו, חשוב לא להגזים כדי שהשוקולד לא יישרף.
3)
כשהשוקולד נמס, נוסיף לקערה את השמן ונערבב היטב, עד לקבלת רוטב אחיד.
4)
נוסיף גם את הסוכר והמלח ונערבב שנית.
5)
כעת, נוסיף לקערה את הביצים, אחת אחרי השנייה, שימו לב לערבב את הביצים היטב ובמהירות כדי שהן לא יתבשלו מהחום של השוקולד.
6)
לבסוף, נוסיף את הקמח ונערבב רק עד שהקמח נטמע ואין גושים בבלילה שלנו, אנחנו לא רוצים לערבב יותר מדיי כי זה יהפוך את העוגה שלנו ליציקה.
7)
אם אתם רוצים להוסיף אגוזים, חתיכות שוקולד צ'יפס, שברי עוגיות וכו' זה הזמן להוסיף אותן לבלילה, שימו לב לא לערבב יותר מדיי, אלא רק עד שהן יטעמו בבלילה.
8)
כעת, נשפוך את הבלילה שלנו לתוך תבנית ונכניס לתנור למשך 20 דקות, רק עד שהעוגה מתחילה להיסדק בצדדים אך רכה במרכזה (אם תנעצו קיסם במרכז העוגה הקיסם יצא עם פירורי שוקולד לחים עליו – זה מצוין!)