כטוניסאית, אחד המתכונים האהובים עליי הוא מקרונה בסלסה, מדובר על פסטה (בדרך כלל ספגטי) ברוטב עגבניות פיקנטי (או חריף, לפי מה שאתם אוהבים) טעים טעים. המנה הזו יכולה להיות תוספת לצד ארוחת צהרים/ערב או ארוחה בפני עצמה. ולא משנה מה – תמיד היא באה בטוב.
אני אוהבת לאכול מקרונה בסלסה בימי שבת בערב, כשאין כוח להכין משהו מסובך מדיי, או כמובן – לצד שניצל פריך וטעים.
זה המקום להודות לאתר וקבוצת הפייסבוק הנפלאה אוכל טוניסאי מבית אמא, ששיתפו איתנו את המתכון הזה באהבה.