אם אי פעם שאלתם את עצמכם מה הקשר בין קרם בוואריה, ישראל, גרמניה וצרפת? אני אשמח לספר לכם שקרם בוואריה, היה ה-קינוח המבוקש ביותר במסעדות בשנות ה-80 בישראל, והוא בכלל קינוח צרפתי הקרוי על שם מדינת בוואריה שבגרמניה. ועכשיו אחרי שהשכלתם, אני אשמח גם לשתף איתכם את המתכון הכי טעים של קרם בוואריה אוורירי, טעים וקל להכנה – בדיוק כמו שאנחנו אוהבים 😊
את קרם הבוואריה נוהגים להגיש עם סירופ שוקולד אך אני מעדיפה ללכת על סירופ תות או פירות יער, שהופך את המנה לטעימה יותר בעייני. כמובן שאם אתם רוצים להיצמד למקור אתם יכולים להכין את הקרם בוואריה שלכם עם סירופ שוקולד מתועש וטעים להפליא.