בכל פעם כשבא לי להרשים, אני מוציאה את התותחים הכבדים, שיספקו תפאורה למנה ממש פשוטה. מנה כזו שזמן העבודה שאני משקיעה עלייה לא עובר את ה-10 דקות. ואם עדין לא הבנתם, התותח הכבד שלי הוא סיר הטאג'ין שלי, סיר טאג'ין, כזה שקונים בחנויות ציוד למטבח ב-100-150 שקלים. הטאג'ין כבר יעשה את העבודה, הן מהבחינה של להרשים את האורחים והן מהבחינה של התבשיל שיצא בסוף – תבשיל עוף רך ומתוק שאי אפשר להפסיק לאכול.
ואל דאגה, ניתן לעשות את התבשיל הזה גם בלי טאג'ין פשוט תדאגו שכל זמן הבישול העוף יהיה מכוסה והאדים שיצטברו בו במהלך האפיה כבר יעשו את העבודה.
אז קדימה, בואו נכין ביחד את המתכון החגיגי של תבשיל עוף עם פירות יבשים שמכינים בטאג'ין.