אנטיפסטי זו תוספת קלילה, בריאה וטעימה המתאימה לכל ארוחה במהלך היום, בכל סגנון ובכל כשרות. תוסיפו לכך את העובדה שהיא טבעונית לחלוטין, כך שגם אם מגיע אורח טבעוני או צמחוני (או שאחד מבני הבית הוא כזה) ותקבלו את המנה המושלמת – שכולם אוהבים ואוכלים.
נכון, יש המון מתכוני אנטיפסטי ברשת – ואיך בכלל אני יכולה לחדש כבר? אבל זה הסוד, לא מדובר בחידוש מטורף, מדובר בירקות שנמצאים במקרר שלכם (או בשקיות מיקס הירקות הקפואות) מעורבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, לסיום תוכלו לקשט את המגש במספר עלי טימין לארומה מיוחדת ומרעננת.