אנטיפסטי טעים וקל להכנה

אוכל ביתי בקלות
אנטיפסטי טעים ופשוט להכנה

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 60 דקות

כמות מנות: 4

אנטיפסטי זו תוספת קלילה, בריאה וטעימה המתאימה לכל ארוחה במהלך היום, בכל סגנון ובכל כשרות. תוסיפו לכך את העובדה שהיא טבעונית לחלוטין, כך שגם אם מגיע אורח טבעוני או צמחוני (או שאחד מבני הבית הוא כזה) ותקבלו את המנה המושלמת – שכולם אוהבים ואוכלים.

נכון, יש המון מתכוני אנטיפסטי ברשת – ואיך בכלל אני יכולה לחדש כבר? אבל זה הסוד, לא מדובר בחידוש מטורף, מדובר בירקות שנמצאים במקרר שלכם (או בשקיות מיקס הירקות הקפואות) מעורבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, לסיום תוכלו לקשט את המגש במספר עלי טימין לארומה מיוחדת ומרעננת.

מתכון קל קל והכי זריז שיש. ספרו איך יצא בתגובות 😊

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 60 דקות
  • סך הכל זמן: 70 דקות
  • כמות מנות: 4

מצרים

ירוקות מומלצים - (ניתן לשים כל מה שיש במקרר)

  • חצילים
  • עגבניות שרי
  • פטריות
  • תירס טרי
  • קישואים
  • בצל
  • גמבות בשלל צבעים
  • תפוחי אדמה
  • ראש שום
  • כרובית
  • קולורבי
  • ברוקולי
  • גזר
  • בטטות

תיבול-

  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם תנור ל-200 מעלות, במצב טורבו.

  • 2)

    בהתאם למה שיש לכם במקרר, ולירקות שאתם אוהבים, נשטוף את הירקות היטב ואת הירקות שיש צורך לקלף – נקלף.

  • 3)

    נחתוך את הירקות לקוביות גדולות, מלבד העגבניות שרי, הפטריות וראש השום – שאותם נשאיר בשלמותם.

  • 4)

    נסדר את כל הירקות בתבנית גדולה ונזלף מעט שמן זית מעל הירקות, מלח גרוס ופלפל שחור. ניתן לפזר מעל עלי טימין לארומה מרעננת.

  • 5)

    נכניס את התבנית לתנור למשך שעה. נוציא כאשר כל הירקות קיבלו צבע שחום, לפי הטעם האישי שלכם.

הערות

אל תפחדו לגוון עם ירקות שונים ומשונים לאנטי פסטי שלכם. כל ירק שיש לכם במקרר ילך כאן טוב – גם הקשים כמו קולורבי ושומר וגם הרכים כמו עגבניות

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא