בורי שלם על האש הוא אחד הארוחות שאני הכי אוהבת להכין כשבא לי "להשקיע" כי הרי אין פה באמת השקעה ובסך הכל תוך 20 דקות מוכנה לנו ארוחה מושקעת וטעימה אך עדין, היא נראת מושקעת ושונה מהאוכל שאנחנו בדרך כלל מכינים. יתרון נוסף למנת דג שלם הוא משמש כארוחה שלמה ולא תמיד חייב להכין תוספת ליד, בכמה דקות עבודה אתם תהנו מארוחה מזינה, משביעה וטעימה. כמובן שאפשר להגיש אותו ליד סלט טרי או תוספת אחרת אבל זה ממש לא חובה כי הדגים האלו בדרך כלל מאוד בשרניים.
כמובן שאת המתכון הזה ניתן לעשות עם כל דג שאתם רוצים – לברק, דניס, לוקוס וכו', והוא תמיד יוצא טעים.
וטיפ קטן, תשטפו כמה תפוחי אדמה ותעטפו אותם בנייר כסף, תניחו אותם על הגריל איך שאתם מדליקים אותו ועד שהדג יהיה מוכן גם הם יהיו מוכנים וטעימים בדיוק כמו במדורות.