תוספות

  • אורז ירוק

    אורז ירוק, על שם מה? אורז ירוק הוא אורז שעשוי מאורז בשילוב כוסברה, פטרוזיליה ובצל שנטחנים דק דק ויוצרים סביב האורז שכבה דקה ועסיסית של טעם עז וטעים, כזה שאי אפשר לעמוד בפניו. המתכון לאורז הירוק שלי היא תוספת נפלאה לכל ארוחה באשר היא, היא שונה ומיוחדת משאר התוספות שאתם בטח כבר מכירים, והצבע העז של האורז פשוט גונב את כל ההצגה מהמאכלים השונים שעל השולחן ✨ אז קדימה, בואו…

    להמשך הקריאה
  • מתכון לבטטות בתנור

    בטטות הן תוספת נפלאה לארוחת צהריים או ערב, בתוספת מנת חלבון בשרית או גבינת שמנת קרה לקונטרסט מושלם. למרות שבתכלס, זה לא מדשנה מה תניחו ליד, הבטטה הזו תגנוב את ההצגה! הבטטה הזו היא טעימה בטירוף ומוכנה תוך מספר דקות בודדות, למעשה, החלק הקשה ביותר במתכון הזה הוא כנראה החלק של שטיפת הבטטות, שחשוב מאוד לשטוף ממש ממש טוב, כדי שלא יהיה לנו חול באוכל. וחוץ מזה, שברגע נשטוף את…

    להמשך הקריאה
  • שעועית ירוקה מוקפצת ברוטב פיקנטי משגע

    אם אתם מחפשים תוספת בריאה לארוחות שלכם, אבל לא רוצים ללכת על משהו משעמם שכבר אכלתם מאות פעמיים, פעם הבאה שאתם בסופר אני מזמינה אתכם לקנות שעועית ירוקה ארוכה קפואה, ולחזור הביתה בריצה (סתם, לכו לאט ובזהירות) להכין את המתכון הזה! המתכון לשעועית ירוקה מוקפצת שלי סופר קל להכנה, ותמיד יוצא טעים, מסוג הסלטים שגונבים את ההצגה למנות העיקריות שעל השולחן וגורמים לשאר הצלחות בשולחן להראות חיוורות ומשעממות, כן כן, אני עד…

    להמשך הקריאה
  • מתכון לפירה בטטה

    אם תשאלו אותי, פירה בטטה זה הפירה האמיתי, הפירה המוצלח. הפירה שאני הכי אוהבת בקיצור. אין כמו הטעם המתקתק של הבטטה הנימוחה כתוספת לכל ארוחה באשר היא. אני מכורה!את הפירה בטטה הזה אני מכינה המון שנים כבר, ובאמת שאני לא מבינה איך אנשים לא מבינים שפירה בטטה הוא הפירה היחיד שצריך להכין (טוב נו, קצת נסחפתי, אני אף פעם לא אגיד לא לפירה תפוח אדמה עם כבדים או שניצל קריספי,…

    להמשך הקריאה
  • אורז פרא מתכון

    אורז פלא הוא אורז סופר בריא וטעים להכנה. האורז הזה הוא בעצם אורז שעבר התערבות של האדם, כך שהוא מועשר בתוספים שונים כמו ויטמינים ומינרלים המוסיפים לערכו התזונתי יתרון משמעותי לעומת האורז הרגיל שאנחנו מכירים. אנחנו בבית ממש אוהבים להכין את האורז הזה באמצע שבוע לצד הארוחה העיקרית שלנו, כי מעבר לזה שהוא הרבה יותר בריא מאורז רגיל הוא גם ממש טעים.הבעיה העיקרית באורז פלא הוא שכמעט ואני לא מוצאת אותו…

    להמשך הקריאה
  • טנזיה מרוקאית - המתכון של סבתא ג'ולי

    סבתא ג'ולי היקרה שלי הכינה מדיי טו בשבת (או סתם מאורע משמח) טנזיה ענקית ועשירה בטעמים, והיום אני נרגשת לשתף איתכם את המתכון שלה, לכבוד טו בשבת הקרב ובא. טנזיה הוא מאכל מרוקאי – יהודי העשוי מפירות יבשים מקורמלים שנהוג לאכול ליד קוסקוס עבה בחגים ושמחות, הטנזיה מזוהה מאוד עם המטבח היהודי – מרוקאי, שבאופן דיי מפתיע לא זלג מהמטבחים המרוקאים או הערביים, אלא ממש נוצר במטבח של יהודי מרוקו.…

    להמשך הקריאה
  • מתכון לניוקי ברוטב עגבניות

    אז אתם בטח כבר יודעים שלי ולאוכל האיטלקי יש מערכת יחסים ארוכה ואוהבת, יעידו על כך עשרות המתכונים האיטלקיים שבאתר שלי, אבל ניוקי, לניוקי שמור מקום מיוחד בלב שלי, האמת שזה ממש לא תמיד היה סיפור אהבה, כשהייתי קטנה לא הבנתי למה המרקם של הניוקי כזה משונה, אך אם השנים, למדתי להעריך את המרקם ה"נמס" של הניוקי. את המתכון של הניוקי ברוטב עגבניות שלפינכם, אני מכינה מדיי פעם לארוחת ערב…

    להמשך הקריאה
  • הרבה לפני שאייל שני הביא לקדמת הבמה את הכרוב, הייתה זו סבתא שלי שהייתה מכינה כרוב בתנור מדיי שבת, היא היתה פורסת את הכרוב לארבעה רבעים, ומניחה בצלחת גדולה ואנחנו היינו תולשים שכבה אחר שכבה מהמעדן הזה, עד שכל הכרוב היה נגמר. עד היום למעשה, אני מכינה את הכרוב בתנור של סבתא, הוא כמעט תמיד משתלב בארוחות בצורה מופתית ומוסיף עוד צבע וטעם על השולחן. אני ממליצה לכם להכין את…

    להמשך הקריאה
  • דוחן מתכון קל

    דוחן הוא אחד תבשילים הבריאים והמשביעים שניתן לצרוך, על כדי כך שאפילו הרפואה הסינית מגדירה אותו כמרזה, להורדת כולסטרול וסוכר גבוהים, וחוץ מזה- והא ללא גלוטן כך שמתאים לרוב סוגי הדיאטות הקיימות. ולמרות כל היתרונות המטורפים האלו, בארץ הדוחן לא נפוץ כלל ואם תשאלו אותי זה ממש חבל, מדובר בסופו של יום בתוספת לארוחה בריאה ואיכותית שלא עברה עיבוד והכי חשוב – הוא ממש טעים, כשמכינים אותו נכון! אצלנו בבית…

    להמשך הקריאה
  • קינואה מתכון בסיסי

    קינואה ואני זה יחסי אהבה שנאה, אצל בעלי הסיפור אחד, קינואה והוא זה סיפור אהבה אהבה, ארוך שנים. ככה יצא שבגללו התחלתי להכין את המאכל הזה, והרבה. והיום אני משתפת אותו איתכם כאן, מתכון לקינואה אחד אחד, סופר קל ומהיר. אז אם אתם שואלים את עצמכם איך מבשלים קינואה בצורה האופטימלית ביותר, אני כאן כדי לעשות לכם סדר! אז קדימה, בואו נכין יחד קינואה במתכון בסיסי וקל שהולך איתי כבר…

    להמשך הקריאה
  • פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

    טרנד הפסטה בסיר אחד פרץ אל חיינו לפני כחמש שנים, ומאז מסרב לעזוב, מרתה סטיוארט היתה הראשונה לזהות אותו, כשהוציאה ספר שכולו מוקדש למתכונים שמכינים בסיר אחד ומיד סחפה אחריה שורה של מתכונאיים שמיהרו להכין את הורסיות שלהם לנושא, אבל מכל המתכונים שמכינים בסיר אחד, דווקא הפסטה ברוטב עגבניות, זו שאולים כמעט כל שבוע, תפסה את עייני, איזה גאוני זה, כל כך קצת כלים ויש תוספת למנה העיקרית שכולם אוהבים…

    להמשך הקריאה
  • מתכון להום פרייז

    הום פרייז זו אחת המנות המנחמות והמפנקות שיש, היא גם כל כך ממכרת שאני באמת לא מבינה איך אני לא מכינה אותה יותר, הרבה הרבה יותר. המתכון הזה של ההום פרייז הולך איתי שנים רבות, כל כך הרבה שנים שאני כבר לא זוכרת איך הוא התגלגל אליי, אבל איזה מזל שהוא הגיע אליי ועכשיו אני משתפת אותו איתכם!

    להמשך הקריאה
1 2