לחם טחינה בחמש דקות עבודה

אוכל ביתי בקלות
לחם טחינה מתכון

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 40 דקות

כמות מנות: 15 חתיכות עבות

לחם הטחינה הוא אחד המאכלים הטעימים, המשביעים והפשוטים ביותר שאפשר להכין בבית. הוא משתלב נפלא בכל ארוחות בוקר, צהריים או ערב, וכל אחד יכול להכין אותו בקלות, בדיוק כמו שאר המתכונים שאנחנו אוהבים.

אם עוד לא הכנתם לחם טחינה, אתם ממש מפספסים – לחם הטחינה מתרכך בפה ומשמש כבסיס מושלם למגוון מאכלים. המתכון שאני משתפת איתכם בו כאן הוא פשוט ביותר, והתוצאה הסופית תשבה אתכם בטעם המוכר והאהוב של הלחם. תוכלו להכין אותו בבית בקלות, כי הוא לא דורש מצרכים מורכבים, אלא מצרכים שיש בכל בית.

רעיונות לשדרוג לחם הטחינה שלכם

אם אתם רוצים לשדרג את לחם הטחינה שלכם, אני ממליצה לכם להוסיף לבלילה אחרי שהיא מעורבבת (סוף שלב 2 במתכון) להוסיף קצת אגוזים קצוצים, זרעי בטטה, שומשום, גרעיני פשתן וכו'.

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • זמן בישול: 40 דקות
  • סך הכל זמן: 45 דקות
  • כמות מנות: 15 חתיכות עבות

מצרכים

  • 2 כפות דבש
  • 4 ביצים
  • 6 כפות טחינה גולמית
  • כפית שטוחה אבקת אפיה
  • 0.5 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1)

    נחמם מראש תנור ל180 מעלות.

  • 2)

    נקח קערה ונשים בה את כל המצרכים ונערבב היטב עד שנוצרת בלילה אחידה

  • 3)

    נקח תבנית אינגליש קייק, נשים בתוכה נייר אפייה ונמרח מעט שמן, נשפוך את הבלילה בצורה אחידה לתבנית.

  • 4)

    נאפה במשך כ-40 דק', נוציא מהתנור, נחכה ממש מעט שיתקרר ונעביר ישר לצלחת כדי שלא יספוג נוזלים מיותרים מהאפיה.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא