לחם הטחינה הוא אחד המאכלים הטעימים, המשביעים והפשוטים ביותר שאפשר להכין בבית. הוא משתלב נפלא בכל ארוחות בוקר, צהריים או ערב, וכל אחד יכול להכין אותו בקלות, בדיוק כמו שאר המתכונים שאנחנו אוהבים.
אם עוד לא הכנתם לחם טחינה, אתם ממש מפספסים – לחם הטחינה מתרכך בפה ומשמש כבסיס מושלם למגוון מאכלים. המתכון שאני משתפת איתכם בו כאן הוא פשוט ביותר, והתוצאה הסופית תשבה אתכם בטעם המוכר והאהוב של הלחם. תוכלו להכין אותו בבית בקלות, כי הוא לא דורש מצרכים מורכבים, אלא מצרכים שיש בכל בית.
רעיונות לשדרוג לחם הטחינה שלכם
אם אתם רוצים לשדרג את לחם הטחינה שלכם, אני ממליצה לכם להוסיף לבלילה אחרי שהיא מעורבבת (סוף שלב 2 במתכון) להוסיף קצת אגוזים קצוצים, זרעי בטטה, שומשום, גרעיני פשתן וכו'.