עוגיות שקדים מרוקאיות – עוגיות סהרונים מרוקאיות שנמסות בפה

אוכל ביתי בקלות
מתכון לעוגיות שקדים מרוקאיות

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול: 13 דקות

כמות מנות: 50 עוגיות

תשמעו לי – יש עוגיות, ויש עוגיות, וכשזה מגיע לעוגיות שקדים מרוקאיות הן לגמרי חלק מהקבוצה של ה-עוגיות! היום אני משתפת איתכם מתכון של עוגיות שקדים מרוקאיות, מהסוג שנמס בפה ברגע שנוגסים בהן ותאמינו לי – אחרי שתכינו אותן פעם אחת הן יהפכו להיות העוגיות הפייבורטיות שלכם!

את המתכון של העוגיות סהרונים האלו, קיבלתי מדודה שלי האהובה אתי, אחת האופות הטובות ביותר שאני מכירה ותשמעו לי- הן פשוט עוגיות מצוינות! אז קדימה, בלי הרבה דיבורים – בואו נכין יחד עוגיות שקדים מרוקאיות אמיתיות

פריסת הדפסה
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 13 דקות
  • סך הכל זמן: 28 דקות
  • כמות מנות: 50 עוגיות

מצרכים

  • 1 וחצי כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 4 כפיות קורנפלור
  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 2 כפות חלב
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה

  • 1)

    ראשית, נחמם תנור ל-165 מעלות, חום עליון תחתון.

  • 2)

    בקערת המיקסר, נערבב באמצעות וו לישה את החמאה, אבקת הסוכר, המלח, הווניל והחלב עד לקבלת תערובת מוקצפת

  • 3)

    נוסיף את השקדים, הקורנפלור, אבקת האפייה והקמח ונערבב רק עד לקבלת בצק אחיד

  • 4)

    נחלק את הבצק לכדורים קטנים וכל כדור נהפוך לגליל, את הגלילים שייצרנו נכופף מעט לצורת חצי סהר.

  • 5)

    נניח את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור ל13 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות לקבל צבע זהוב

  • 6)

    נפדר באבקת סוכר ונגיש.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למתכון הקודם למתכון הבא