דג שלם בתנור הוא אחת הארוחות האהובות עליי, זה כבר לא סוד פה כי אני פותחת כמעט כל מתכון לדגים במשפט הזה. יש בדגים משהו…
מתכונים ב-10 דקות
התכונים שכאן, מתאימים לימים העייפים שאין לנו כוח להכין מתכון מסובך שדורש הרבה זמן הכנה - כי את כולם אתם תסיימו להכין תוך 10 דקות עבודה, בהבטחה
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 40 דקות
מרק עדשים חומות הוא מרק מושלם ליום חורפי, מרק טעים וסמיך, כזה שיכול בקלות להחליף ארוחה שלמה. את המתכון למרק עדשים חומות הזה, קיבלתי משכנתי…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
המתכון הבא, יקר לליבי כי הוא פשוט משלב את כל מה שאני מחפשת כשאני נכנסת למטבח, מתכון שהוא שילוב מושלם של אוכל מלא טעם וצבע,…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
אחת מארוחות הערב האוהבות עליי הן אטריות אודון מוקפצות ברוטב חמאת בוטנים המנה הזו קלה להכנה והיא מנחמת ברמות. הרוטב שמתקבל במנה הזו משחק בין…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 10 דקות
סלט טונה הוא סלט שתמיד בא בטוב, בין אם אתם בדיוק מכינים פריקסה עסיסי, או שאתם בכלל רוצים תוספת נחמדה לארוחת הבוקר. אני משתפת איתכם…
-
וופל בלגי היא מנת שחיתות שאני אוהבת להכין מדי פעם, היא כל כך מנחמת וטעימה, בין אם זו ארוחת בוקר משפחתית ביום חופש או כקינוח…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
אם אתם מחפשים מתכון לטופו קל להכנה שתמיד מצליח, אני כאן בשבילכם. איפה שהוא לפני ארבע שנים, אחותי הקטנה הודיעה לי שהיא צמחונית, פתאום באמצע…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
מאפינס בננה הוא קינוח ממש מקסים, במיוחד למי שמחפש מתכון לקינוח מהיר ואין לו כוח להשקיע או להכין משהו שוקולדי. חוץ מזה, שאם חושבים על…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
מכירים את הרגע הזה שנופלת עליכם ההבנה ששוב הגיעה שעת ארוחת הערב וצריך לאלתר משהו לכל המשפחה? יופי, בדיוק בשביל זה אני פה! הינה עוד…
-
- זמן הכנה: 30 דקות
קינואה ואני זה יחסי אהבה שנאה, אצל בעלי הסיפור אחד, קינואה והוא זה סיפור אהבה אהבה, ארוך שנים. ככה יצא שבגללו התחלתי להכין את המאכל…
-
טרנד הפסטה בסיר אחד פרץ אל חיינו לפני כחמש שנים, ומאז מסרב לעזוב, מרתה סטיוארט היתה הראשונה לזהות אותו, כשהוציאה ספר שכולו מוקדש למתכונים שמכינים…
-
- זמן הכנה: 35 דקות
- זמן בישול: 10 דקות
הום פרייז זו אחת המנות המנחמות והמפנקות שיש, היא גם כל כך ממכרת שאני באמת לא מבינה איך אני לא מכינה אותה יותר, הרבה הרבה…