מוסקה חצילים הוא אחד המאכלים שאני הכי אוהבת, הוא כל כך מנחם אבל לא כבר בכלל לעומת לזניה בשרית למשל, שזו מנה מאוד דומה אבל…
מתכונים בשריים
מחפשים מתכון למאכל או תבשלי בשרי? כאן תוכלו למצוא עשרות מתכונים בשריים, לכם רק נשאר לבחור מה להכין
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
כדי להגיע לתוצאה של עראיס מושלם צריך לדעת מה עושים, אחרת הפיתה שלנו תצא שרופה והבשר לא יהיה מבושל בכלל, ואל תגידו לי שאתם לא…
-
- זמן הכנה: 20 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
מתכון לאסאדו בתנור בבישול ארוך הוא משימה שאני אוהבת לקחת על עצמי, במיוחד בחגים ואירועים חשובים. בעיניי, אין חגיגי כמו סיר ענק שיוצא מהתנור עם…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 25 דקות
פעם ראשונה שהכנתי המבורגר, היתה עם אבא שלי, הייתי אז תלמידת תיכון ואבא ואני צפינו בתוכנית של גורדון רמזי, באותו פרק הוא הוא סיפר את…
-
- זמן הכנה: 1 שעה
- זמן בישול: 1 שעה
מפרום תפוחי אדמה הוא אחד המאכלים שאני הכי אוהבת לאכול לצד סיר הקוסקוס שלי, יש משהו בשילוב של השניים שמחזיר אותי שנים אחורה אל תקופת…
-
מתכון למרק קובה סלק היה שמור למאמות עיראקיות במשך שנים, גילגול הקובות קבל יחסי ציבור מזעזעים, כאילו מדובר בדבר הקשה ביותר לעשות במטבח, אבל חברים…
-
- זמן הכנה: 20 דקות
- זמן בישול: 40 דקות
לזניה היא מאכל שכולם אוהבים נכון? השילוב הזה של עלי פסטה עם שכבות בשר ורוטב עגבניות סמיך, יש יותר טעים מזה? אין אחד שיכול להגיע…
-
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
אחת המנות המנחות שקיימות היא פסטה עם נקניקיות, כי יש בה הכל – פחמימות ריקות, רוטב סמיך ובשר שמזכיר את הילדות. ואל תגלו לאף אחד,…
-
- זמן הכנה: 20 דקות
- זמן בישול: 1 שעה 10 דקות
פלפלים ממולאים היא מנה סופר מנחמת וטעימה, כזו שממלאת את הלב והבטן בהרגשה של בית שאין דרך להסביר אותה. את המתכון שלפניכם, אמא העבירה לי,…
-
מתכון קל להכנה שתמיד מצליח ויוצא טעים! מושלם לארוחת צהרים מהירה שכל הילדים אוהבים וגם המבוגרים. אני אוהבת להכין את הקציצות קטנות קטנות, ככה הן…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 3 שעות
בכל פעם כשבא לי להרשים, אני מוציאה את התותחים הכבדים, שיספקו תפאורה למנה ממש פשוטה. מנה כזו שזמן העבודה שאני משקיעה עלייה לא עובר את…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 8 שעות
צלי כתף זה מרכיב טריקי, מצד אחת הוא דיי יקר (בקלות עובר את המאה ש"ח לחתיכה) ומצד שני, קל מאוד להרוס אותו ולייבש את הבשר.…