כבר סיפרתי כאן בעבר על היום שבו אחותי הקטנה הודיעה לי שהיא צמחונית ונפלה לי הלסת. מאז עברו הרבה מים בנהר והיום אני כבר מומחית במתכונים לאוכל צמחוני. היום אני משתפת מתכון נוסף בסדרת המתכונים הצמחוניים (ואם תחליפו את הדבש בסילאן או ממתיק אחר, הרי לכם גם מתכון טבעוני) את המתכון הזה אנחנו אוכלים המון בבית, ולמרות שהוא התחיל כ"מה שמכינים שענבר מגיעה" מהר מאוד הוא הפך למתכון מן המניין, כזה שכיף להכין כארוחת צהרים באמצע השבוע, ולא סתם – הוא משביע, עשיר בטעמים וסופר קל להכנה, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.
ולגברי הירקות- אני בדרך כלל מאוד נאמנה לירקות שכתבתי במתכון, אך אם אין לכם את כל המרכיבים אל חשש, עברו לרכיב הבא ואני בטוחה שיצא לכם נפלא 😊
אז קדימה – בואו נכין יחד מוקפץ טופו וירקות בעשר דקות עבודה!