מירי היתה השכנה של ההורים שלי, ואחד האנשים הטבעוניים הראשונים שהכרתי, הרבה לפני שנהייה טרנד להיות טבעוני. מירי ובעלה היו טבעונים במשך עשרות שנים והאוכל שלהם היה הכי הכי טעים. את המתכון לעוגת התפוזים שלה, קיבלתי ממנה כמתנה כמה ימים לפני שהם עברו דירה, לצערי במהלך השנים מספר הטלפון שלה אבד לנו כמשפחה ונשאר רק הזיכרון ועוגת התפוזים הטעימה שלה, שתאמינו לי – עדיפה פי כמה מעוגות תפוזים אחרות, אל תפספסו אותה.
אז קדימה, בואו נכין עוגת תפוזים טבעונית סופר רכה וטעימה
בקערה, נערבב את החומרים הרטובים: מיץ התפוזים, השמן ותמצית הוניל.
3)
נוסיף לקערה את החומרים היבשים – הקמח המנופה הסוכר
4)
נעביר לתבנית אינגליש קייק ונכניס לתנור למשך 35 דקות.
5)
לאחר 35 דקות נבדוק עם העוגה מוכנה באמצעות קיסם, נכניס אותו למרכז העוגה ונוציא – אם הקיסם יוצא לח עם מעט פירורים, העוגה מוכנה. אם לא, תחזירו את העוגה לתנור לעוד מספר דקות