אחת העוגות הכי נוסטלגיות בעיניי היא עוגת רולדת וניל. יש משהו כל כך ביתי וחמים ברולדה, כזו שבחורף מוסיפים כמה תותים טריים לקצפת שלה ואוכלים…
מתכונים חלביים קלים להכנה
עשרות מתכונים חלביים, שכל אחד יכול להכין!
-
- זמן הכנה: 2 דקות
- זמן בישול: 8 דקות
צ'אי מסאלה הוא אחד המשקאות החמים האהובים עליי במיוחד בחורף. מדובר במשקה מסורתי מהמטבח ההודי, שמביא איתו את הניחוחות העשירים של התבלינים החמימים והשילוב המושלם…
-
- זמן הכנה: 2 דקות
- זמן בישול: 3 דקות
בא לכם להתנחם בעוגת שוקולד ואין לכם זמן או חשק להכין תבנית של עוגת שוקולד? בדיוק בשביל הימים האלה נוצר המתכון הזה – עוגת שוקולד…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
מחפשים מתכון למוס שוקולד קל וטעים? כזה שמכינים בעשר דקות ושוכחים במקרר עד שהוא מוכן? מצאתם! המוס הזה הוא הפתרון המושלם לכל מי שרוצה משהו…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
ארבעה מרכיבים בלבד, ויש לכם פצפוצי אורז קריספים מצופים בשוקולד שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול! ושלא תגידו שלא הזהרתי 😊. מדובר במתכון כל כך קל…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
היש משהו נוסטלגי יותר מפיצה פיתה? בילדותי, ארוחה שמורכבת מפיצה פיתה הייתה אחת הארוחות האהובות עליי, עם פיתה טרייה, קטשופ וגבינת צהובה פשוטה שנמסה בתנור.…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 25 דקות
חלה ללא שמרים היא מאפה ביתי פשוט להכנה שתמיד מצליח. אם אתם אוהבים את הריח המדהים של לחם אפוי בבית אבל חוששים מהתעסקות עם שמרים…
-
קרמשניט, קרם שניט, מילפיי או נפוליאון: העוגה הכי טעימה שיש אף פעם לא התעכבתי כל כך הרבה על הכותרת כמו במתכון הזה. כל אחד קורא…
-
חצ'פורי, או בשמו המלא אצ'רולי חצ'פורי, הוא אחד המאכלים המנחמים והטעימים ביותר שאפשר להכין בבית. מדובר במאפה גבינות חם, נמס וטעים, שמוגש בצורה המזכירה סירה…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 8 שעות
לבנה היא גבינה מזרח תיכונית שמזוהה מאוד עם המטבח הדרוזי, כנראה בעיקר בזכות הפיתה הדרוזית המפורסמת שנהוג להגיש עם לבנה, שמן זית וזעתר. מדובר בגבינה…
-
- זמן הכנה: 20 דקות
- זמן בישול:
כשהייתי קטנה, קרפ צרפתי נוטף שוקולד היה נראה לי לגמרי ארוחת ערב לגיטימית. אני ואחיותיי היינו מכינות לפחות פעם בשבועיים ערימת קרפים מרשימה ויושבות בהנאה…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 10 דקות
פסטה שמתבשלת בתוך הרוטב: פתרון מושלם לארוחת ערב מהירה טוב, המתכון שלפניכם אומנם לא שבר את הרשת כמו המתכון של דניאל עמית, אבל תקשיבו לי…