עוגיות שיבולת שועל הן אחת העוגיות שהכי הולכות אצלנו בבית. לא משנה אם מדובר בימי חורף קרירים או בקיץ חם – הן תמיד מצליחות להיכנס…
מתכונים פרווה
-
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 30 דקות
במצעד הריחות האהובים עליי, אפשר למקם את הריח שיוצא מהתנור בזמן אפיית חלות במקום גבוה, בין 1-2 – אני מתלבטת 😉. הריח המתקתק והחגיגות שעוטפות…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
הכנתם אגרול ואתם מחפשים מתכון לרוטב חמוץ מתוק שילווה את המנה שלכם בצורה מושלמת? מזל שהגעתם לכאן, כי יש לי בדיוק את המתכון שאתם מחפשים!…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 3 דקות
שעועית ירוקה היא תוספת טעימה ומזינה לכל ארוחה, ואין פלא שהיא הפכה לאחת התוספות האהובות בביתי. היא קלה להכנה, משתלבת נהדר עם כל סוגי המנות,…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
לימונים כבושים הם הפתרון המושלם בכל פעם שעץ הלימונים בגינה נושא ברכה, או כשהשכנה דופקת על הדלת עם שקית שמנה שהביאה מההורים שלה בקיבוץ. במקום…
-
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 20 דקות
אתם מכירים את הרגע הזה שאתם מגיעים למקום חדש, מרגישים מעט מובכים ולא יודעים איך לשבור את הקרח? תקשיבו לי טוב, קאפקייקס הוא הפתרון בשבילכם!…
-
אין על ארוחת בוקר בריאה שמכינים מגרנולה, יוגורט ופירות טריים חתוכים. נכון, אפשר לקנות גרנולה מוכנה בסופר, אבל מי שמנסה פעם אחת להכין גרנולה ביתית…
-
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
בורי שלם על האש הוא אחת הארוחות האהובות עליי כשבא לי "להשקיע" ולהרשים את המשפחה או החברים, מבלי באמת להשקיע שעות במטבח. כי הרי האמת…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 30 דקות
אין אחד שלא מכיר את המטבוחה, סלט קלאסי במטבח היהודי שהגיע אלינו מהמדינות שבצפון אפריקה. כל מדינה הביאה איתה גרסה משלה, וכל עדה העניקה לסלט…
-
- זמן הכנה: 5 דקות
- זמן בישול: 40 דקות
לחם הטחינה הוא אחד המאכלים הטעימים, המשביעים והפשוטים ביותר שאפשר להכין בבית. מדובר בלחם שמביא איתו טעם עשיר וייחודי, שמשתלב נפלא בכל ארוחה – בין…
-
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
מזל שהגעתם, כי היום אני הולכת לשתף אתכם באחד המתכונים הקלים והאהובים עליי, שבסופו תצאו עם פיתות טעימות ברמות. מדובר בפיתות שמכינים בתנור במינימום עבודה…
-
- זמן הכנה: 20 דקות
- זמן בישול:
כטוניסאית, אחד המתכונים האהובים עליי הוא מקרונה בסלסה. מדובר בפסטה ברוטב עגבניות פיקנטי שמתחמם בדיוק במידה הנכונה. ברוב המקרים, אני משתמשת בספגטי, אבל כל סוג…